The Content Factory

drivs sedan April 2015 av mig – Jessica Petroff

Efter 3 år som Medieplanerare på ett stort Onlineföretag så kände jag 2015 att det var dags att göra något på egen hand.
Som medieplanerare var mitt arbete att utvärdera olika typer av marknadsföringskanaler för våra kunder för att hitta den vinnande kombinationen.
Jag skapade också mina kunders kampanjer i sociala medier och i flera fall hade jag hand om deras flöden på Facebook.

Under mitt yrkesverksamma liv har jag arbetat med många olika saker och har en naturlig nyfikenhet som gör att jag kan anamma vad mina kunder vill ha och skapa personliga texter och kampanjer för dom.

Under mina år som anställd har jag  arbetat med medieplanering, copywrite och marknadsföring för stora kundföretag i många olika branscher.
Bland mina kunder fanns stora organisationer som Beijer, Majblomman, STF – Svenska Turistföreningen, Golvabia & Troax för att nämna några, men också mindre tillverkningsföretag,
fönstertillverkare, restauranger, butiker och bowlinghallar.

Jag lämnade företaget för att starta en restaurang, men vill inte släppa mina kunskaper och började driva TCF i lite skala, nu har jag släppt restaurangbranschen och satsar helhjärtat på detta.

Varför The Content Factory…

När jag startade detta så hade jag en tydlig bild av vad jag ville skapa och målet är att vara en liten personlig byrå med stort engagemang i mina kunder.
Jag älskar att grotta ner mig och lära mig allt om mina kunders verksamheter, detta gör att jag blir mer självgående i mitt arbete.
För en del kunder gör jag allt från att bygga hemsidan till att skriva alla texter och sköta hela deras närvaro i sociala medier samt marknadsföring online.

Dom flesta av mina kunder ser mig som en av dem och hos vissa förlägger jag en del av min arbetstid på deras kontor och blir deras marknadsavdelning.