Hemsida

Det finns fortfarande företag som inte förstår värdet av en hemsida, dom har klarat sig ganska bra utan i alla år…
Men utvecklingen går framåt och en ny generation av personer som söker information och tjänster sitter på viktiga positioner på köpande företag.
Den gamla devisen ”syns du inte så finns du inte” användes av skyltföretag, samma gäller idag för företag utan hemsida eller som har en gammal hemsida som inte ger den information som vi söker efter alternativt inte är mobilanpassad.

WordPress

Jag skapar hemsidor i WordPress som är ett modernt publiceringsverktyg som på några år har blivit den populäraste plattformen för miljoner hemsidor över hela världen.

WP är en sk. open source plattform och har en öppen källkod, det sitter duktiga programmerare över hela världen och skapar nya mallar och plug in till systemet som gör det enkelt att skapa en personlig design samtidigt som sidorna blir väldigt användarvänliga.
Miljoner bloggar och hemsidor har idag WordPress som plattform, vi du bli en av dom?

Specifikation för hemsida

Vilka funktioner behöver hemsidan ha och vilka funktioner vill ni ha?
Hur många sidor och undersidor behöver ni? Ur ett sökmotorperspektiv och för att få en bra optimering av sidan så kan det behövas några stycken.
Alla sidor från oss är responsiva (mobilanpassade), Google analytics är implementerat & ett verktyg för sökmotoroptimering.

Det är svårt att sätta priser på en hemsida då det beror på vad ni har för behov och en sida kan kosta från 5 000 kr för dom allra enklaste till nästan hur mycket som helst för sidor med avancerade funktioner.

Kontakta oss så tittar vi på vad ni har för behov och ni får en offert utifrån er kravspecifikation.